top of page

ФОТО ТОПЛЕС

ігровий серіал


Головна героїня серіалу, Кіра, якій 15 років. Вона має підлітковий протест, суворого батька, гарну репутацію серед друзів в школі. Вона закохується в однокласника Артема. Все йде добре, поки Кіра в запалі підліткової боротьби з стереотипами і дурними правилами, які встановили дорослі, не висилає Артемові фото своїх голих грудей.

Фото попадає у шкільні чати і Кіра стикається з реальним цькуванням з боку однолітків. Ніхто з її компанії навіть і не думав, що невинний жарт в соцмережі може вийти в реальне життя і призвести до реальних проблем. Кіра не знає що з цим робити, вона перестає ходити до школи.

Подружки Кіри, Оля та Світлана, також не думали, що відомість до якої вони прагнули в соціальних мережах може мати аж такий зворотний бік. Поки Артем думає як помиритися з Кірою, а його друзі Сашко і Микола навіть не розуміють, як все сталося на сторінці Кіри з’являється допис, що вона померла.


Ми вертаємося на місяць назад і серію за серією дізнаємося про таємні сторони життя нашої героїні і інших персонажів, Артема, Сашка, Олі, Миколи і Світлани. Виявляється що кожен з них теж як і Кіра, проходив свій шлях дорослішання, потрапляв в ситуації з яких здавалося немає виходу. Але ніхто з них не очікував, що їх маленькі помилки приведуть до великої трагедії. Після смерті Кіри в мережі виникає великий флешмоб. Всі школярки і школярі постять на своїх сторінках відомі фотографії з голими грудьми, роботи митців, картини, скульптури, тощо з хеш тегом «ФотоТоплес», в підтримку Кіри.

За якийсь час на сторінці Кіри з’являється її відео звернення, в якому вона каже, що жива, і що соцмережі не можуть бути достовірним витоками інформації.

Артем намагається виправити свої помилки і примиритеся з Кірою.

В фінальній серії йому це вдається. Кіра прощає Артема, знаходить спільну мову з татом і старшою сестрою. Інші герої серіалу також мають позитивні вирішення своїх проблем.

 

КОМАНДА ПРОЄКТУ

НАТАЛЯ БЛОК, авторка сценарію

2018-2019 Сценаристка (соавторство Юлія Гончар) фільму “ Як, там Катя” (повний метр, ігрове кіно). Режисерка Крістіна Тимкевіч. Прем’єра в Локарно Фестиваль 2022

Стрічка отримала спеціальний приз журі Ciné+, а виконавицю головної ролі Анастасію Карпенко визнали найкращою акторкою!

2019 Сценаристка фільму “Фемен" (повний метр, байопік) Режисерка Дар`я Жук

2018-2019 Сценаристка фільму “На тому березі” (повний метр, ігрове) режисер Юрій Леута

2019 Сценаристка (соавторка Дарина Волга) фільму “Вода” короткий метр, ігрове кіно


Міжнародний фестиваль короткого метру Львів. 2020

Молодість 2020 . Фестиваль Українського Кіно в Новій Зеландії 2022

2019 Сценаристка документального фільму "Завтра настане сьогодні" повний метр (Турція) Режисерка Гайнет Кірстен 35-го IMAGES Festival, в Торонто 2022

Melgaço International Documentary Film Festival Portugal 2022

2020 Шоуранер проєкту ФаніЛав, сітком. 2020 Режисер Віктор Буток

2020 Коронація Слова. Друга премія за кіносценарій “На тому березі” Повний метр. Драма


ДМИТРО МІНЗЯНОВ, продюсер

Член Української кіноакадемії.

2022 х/ф “ДЕМОНИ” (реж. Н. Ворожбит), у виробництві – продюсер

2021 х/ф “ДОН ЖУАН ІЗ ЖАШКОВА” (реж. В. Буток) – продюсер

2021 х/ф “КОРОЛІ РЕПУ” (реж. М. Латик) – продюсер

2020 х/ф “БЕЗСЛАВНІ КРІПАКИ” (реж. Р. Перфільєв) – продюсер

2020 х/ф “ПОГАНІ ДОРОГИ” (реж. Н. Ворожбит) – продюсер: 77th Venice International Film Festival, “Найкраща новаторська робота” в програмі «Тиждень критики» - Verona Film Club Award; Кіноколо 2020, «Відкриття року», «Найкращий актор», «Найкраща актриса»; Золота Дзиґа 2021 - “Відкриття року - Наталка Ворожбит”;

2018 к/ф “ПОРЯДНА ЛЬВІВСЬКА ПАНІ” (реж. Н. Пасеницька) – продюсер: 6-й Gulf of Naples Independent Film Festival (Неаполь, Італія), «Найкращий акторський склад»

2018 к/ф “MIA DONNA” (реж. П. Остріков) – продюсер: Золота Дзиґа 2019, «Найкращий короткометражний ігровий фільм» Wiz-Art Festival 2018, «Приз глядацьких симпатій»

2017 к/ф “ВИПУСК 97” (реж. П. Остріков) – продюсер: Locarno International Film Festival, Junior Jury Awards, Швейцарія; VIII Одеський МКФ, Найкращий Український короткометражний фільм Молодість: Пролог, Найкращий короткометражний фільм національного конкурсу Leuven Short IFF



bottom of page