top of page

ПОЇЗД З УКРАЇНИ

ігровий серіал


Після нападу Росії на Україну велика сім’я із самих жінок, які жили тихим, звичайним життям у Києві, наважуються покинути рідній дім й залишити Україну, аби врятувати свої життя від російського бомбардування. Їх родинне гніздо в рідному місті зруйноване війною назавжди, їх стосунки у кризі - чи зможуть вони вистояти в чужій країні, відірвавшись від свого коріння?

Небезпечна подорож загострює конфлікти матері Наталі Бережної і її трьох дорослих доньок. Всі вони самотні, немає чоловіків, які б допомогли їм врятуватись. Жінок в евакуаційному потязі оточують біженці із своїми драмами – нові знайомства змінюють плани трьох доньок Наталі, кожна з них вирішує залишитись в Україні, але йде власним шляхом. До кордону із Польщею доїжджає лише Наталя з онукою…

Вона змушена звернутися по допомогу до знайомого поляка Мачея Шимчака. Колись вона була закохана в нього, але він був на той час одружений. Наталя не повідомила, що повернувшись додому, народила від нього доньку. Поляк погоджується допомогти Наталі, але під час першої зустрічі не впізнає її. Жінка ображена, але все ж таки вирішує поїхати із Мачеєм, щоб отримати прихисток у готелі невеликого польського містечка…

З часом до готелю у Польщі прибудуть з різних причин усі три доньки Наталі. Але не лише вони - а й пов’язані з ними біженці, з якими вони їхали в одному вагоні в евакопотязі. Це стане несподіванкою для поляка Мачея Шимчака, який розраховував лише на Наталю з онукою. Мешканці готелю стають однією великою сім’єю, яку Мачей починає вважати своєю родиною і будувати плани на майбутнє.

 

КОМАНДА ПРОЄКТУ

ЛІЛІЯ МОЛОДЕЦЬКА, авторка сценарію

2019-2022 – шеф-редакторка Студії серіального виробництва «СтарЛайтПродакшен» (StarLightMedia).


2018-2019 - редакторка в кінокомпанії StarMedia.


2012-2017 – журналістка, випускова редакторка онлайн-видання про медіа і ТБ «Детектор медіа».


1997-2012 - головна редакторка газети/сайту, генеральна директорка Української асоціації видавців періодичної преси, керівниця медіапроєктів, медіаконсультантка.


Фільмографія сценаристки і редакторки:


2017-2019 роки: серіали «Лікар Ковальчук», «Кохання під мікроскопом», «Таємне кохання», «Кохання без пам’яті», «Без вагань», «Консультант».


2020-2022 роки: серіали «Акушерка», «В обіймах брехні», «Двоє над прірвою», «Кохання з ароматом кави», «Кохання Віри», «Сонячні дні», «Мій коханий ворог», «Здрастуй, тато!», «Все невипадково», «Некероване кохання», «Знайду пару коханому».


У виробництві: серіали «Слідаки», «Гарячий», «Табун», "Останній лист коханого".


Одна із авторів сценаріїв серіалів-байопиків «Принцеса квітів» (про Катерину Білокур) і «Наймичка» (про Марію Заньковецьку).


ОЛЬГА КОВПОША, продюсерка

Освіта вища :

2000-2006 рр. Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП, Київ)

Спеціальність - Менеджмент організацій

Науковий ступінь – магістерка.


Досвід роботи у сфері кіновиробництва (Україна) – 8 років:

2019-2022 - виконавча продюсерка (проектів) серіального виробництва StarLightMedia,

2014-2019 - помічниця креативного продюсера ТОВ «СТАР МЕДІА»,

2018-2019 - лінійна продюсерка ТОВ «КРІСТІ ФІЛЬМ».

Фільмографія лінійної продюсерки:

2020 «Безславні кріпаки», повнометражний фільм

2019 «Втрачені спогади», ігровий серіал

2018 «Секс і нічого особистого», повнометражний фільм

Фільмографія виконавчої продюсерки:

2021 «Некероване кохання», ігровий серіал

2021 «Знайду пару коханому», ігровий серіал

2020 «Акушерка», ігровий серіал

2020 «Обійми брехні», ігровий серіал

2020 «Сонячні дні», ігровий серіал



bottom of page