top of page

ПОМСТА

повнометражний ігровий фільм


Взвод Семена перебуває у зоні бойових дій. У його підпорядкуванні різні люди. Семен веде коротку розповідь про кожного з них: «Пупс» - сміливий мамин синочок, «Крик - герой бойовика, немолодий «Лісовик», небагатослівний і суворий «Єнот», снайпер «Гадюка», справжній професіонал своєї справи. І «Ведмідь» - душа компанії, справжній богатир і лицар.

За декілька днів несподівано приїжджає дружина «Ведмедя» - Женя. Вона свариться з ним через те, що пішов добровольцем на фронт, але чоловіка кинути не може і стає волонтером, постійно приїжджає до бійців і привозить їм усе забезпечення. З боку бойовиків наших військових тероризує капітан «Рудий». Крім позиційної війни, він веде психологічну війну, намагається вивести наших бійців із рівноваги, постійно провокує їх. Одного дня «Рудий» влаштовує нашим бійцям пастку. Снайпер «Гадюка» втрачає життя, прикриваючи відхід побратимів. Отримує поранення «Пупс». «Ведмідь» героїчно дістає з пастки побратимів. Коли оголосили перемир’я, щоб забрати вбитих і поранених, «Рудий» підступно вбиває «Ведмедя», порушивши домовленості. Женя приїжджає забрати тіло чоловіка, а через декілька місяців з’являється у взводі сама. Вона стає прекрасним солдатом, її всі поважають. Женя виношує план помсти і вистежує «Рудого». Вона підмовляє розвідгрупу «Свиста» дістати «Рудого» і зрештою це їм вдається. «Рудий» заявляє, що він військовополонений і вимагає поважного до себе ставлення. Капітан «Маяк» неохоче визнає правила, але Женя не дозволяє «Рудому» маніпулювати і мститься за смерть «Ведмедя». Після виконання своєї місії вона зізнається, що вагітна.

 

КОМАНДА ПРОЄКТУ

АНДРІЙ ДОНЧИК, автор сценарію

Український кіно-теле режисер, продюсер, сценарист

Заслужений діяч мистецтва. Член спілки кінематографістів, лауреат премії ім. П. Орлика.

Закінчив кінофакультет КДІТМ ім. Карпенка-Карого (1883).

З 1985р. Режисер к/с ім. О.П. Довженка.

1987 р. працював асистентом Пітера Фляйшмана та Ежи Гофмана “Важко бути богом” 1988р. д

1991р зняв повнометражний дебют “Кисневий голод”

З 1994 режисер постановник вищої категорії.

З 1995 року головний режисер ТРК “Студія плюс”

З 1996 режисер а з 1999 Головний режисер телеканалу “Студія 1+1”.

Автор, режисер-постановник, сценарист та продюсер


ЄВГЕНІЙ Д'ЯЧЕНКО, продюсер

2022. повнометражний ігровий фільм "Обмін"

2019 дитячий фільм «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке»

2016 ТОВ «Кінокомпанія 2016» генеральний продюсер та засновник компанії

2010 – 2015 ТОВ «Профіт Продакшн» Генеральний продюсер та засновник компанії

Фільм-мюзікл: «Як козаки» (2010)

Телевізійні проекти:

«Вечерній квартал» (Інтер, 1+1), «Битва хорів» (Новий канал), «Як дві краплі” (ТРК Україна); « Хочу у ВіаГру» (Інтер), «Розсміши коміка» (Інтер), «Велика різниця” (ІСТV), “Що? Де?Коли” (Ут1, Інтер, 1+1”), “Бійцівській клуб” (Інтер), Ред Булл Флюгтаг (Новий канал), Ред Булл перегони на тарантасах (Інтер),“Червоне або чорне” (Інтер), “Побий ведучого” (Новий канал), “Майданс” (Інтер), “Про життя” (Інтер), “Неділя з кварталом” (Інтер), “Я люблю Україну» (Новий канал), МІС Україна 2012, «Серце підкаже” (Новий канал), «Свати біля плити» (Інтер), Відкриття Одеського кінофестивалю (Новий канал), Музина премія «YUNA» (Інтер), «Парад порад» (Новий канал), «Ніч подарунків» (Новий канал), «Телетріумф 2011», Відкриття стадіонів «НСК Олімпійський» , «Арена Львів», «Шоу блондинок» (Новий канал), «Шоу№1» (Інтер), «Фабрика зірок» (Новій канал)



bottom of page