top of page

ПРОВІДНИК

оригінальний ігровий серіал


Студент медичного ВУЗу Женя влаштовується на роботу нічним санітаром в морг, раптом його колега – Ігор Іванович починає вести себе дивно і просить провести його. Наступного дня Женя дізнається, що Ігор Іванович помер 2 дні тому і Женя став провідником. Його місія – проводити душі мертвих, але він не готовий… і будь-яким чином намагається уникнути свого покликання. Тим часом, душ, які його оточують, стає все більше і більше… І кожна з них чогось хоче… Жені вкрай необхідно вияснити чого вони хочуть і чому саме він став провідником…


 

Команда проєкту

Оксана Артеменко, авторка сценарію

2004-2009 – Київський міжнародний університет, Спеціальність: режисура кіно і телебачення.

2009-2014 – КНУТКіТ ім.Карпенка-Карого, Спеціальність: Драматургія кіно і телебачення.

2013 – член Спілки кінематографістів.

2015–2020 - співзасновник Letter To Fest Distribution.

2017 – член Української кіноакадемії.

Фільмографія:

2021: короткометражний фільм «Лалібела», режисер Г.Морозова, співавтор сценарію

2021: серіал «Принцеса квітів», серіал 4 серії (StarLight Production), співавтор сценарію

2019: короткометражний фільм «Нічний Швидкий», к/м, співавтор сценарію, співрежисер

2019: короткометражний фільм «Килим», к/м, автор сценарію

2019-…: повнометражний фільм «Кадріохірург», співрежисер, співавтор сценарію (в розробці)

2018: короткометражний фільм «Чоловік», к/м, режисер, автор сценарію

2015: серіал «Зустрічна смуга», канал 2+2, автор сценарію

2013 : короткометражний фільм «Абонент», к/м співрежисер

2012: короткометражний фільм «Ваня», к/м автор сценарію, режисер

2011: короткометражний фільм «Тімка» к/м співрежисер


Олена Яковіцька, продюсерка


Економіст, член Української кіноакадемії, продюсер фільмів, менеджер соціально-культурних проектів.


Освіта:

2003–2008 магістр Макроекономіки КНЕУ ім.В. Гетьмана.

2008–2013 магістр Організації кінотелевиробництва КНУТКіТ ім. І.К.Карпенка-Карого.


Досвід:

2020-2021 Продюсер док./ф «Де собака заритий?» (Грант президента України) та «Май далеко-май добре» (Грант Українського інституту), виконавчий продюсер д/ф «Лимани. Бій за рай» та ко-продукційного ігр./ф «Бачення метелика/Спас».

2018-2019 Лінійний продюсер ко-продукційних д/ф «Земля блакитна, ніби апельсин» і «Цей дощ ніколи не скінчиться».

2017-2018 Лінійний продюсер д/ф «Явних проявів немає», «Перша сотня», к/ф «Solitude».

2017 Лінійний продюсер доку-фікшн фільму «Секс у Радянському Союзі».

2016-2018 Генеральний продюсер к/ф «Невидима» та «Новий рік у сімейному колі».

2017 Проєктний менеджер «Жовтий автобус» (Democracy Grants Program of U.S. Embassy Kyiv) для дітей в зоні АТО.

2016 Продюсер документального фільму «Цимбаліст Петро».

2015 Ассистент продюсера д/ф "Російський дятел".

2015 Продюсер д/ф «Холодний Яр. Інтро».

2009-2014 Директор виробництва 40 короткометражних ігрових фільмів.



bottom of page